2019. október 16., szerda

Sodorjon a vágy

Sziasztok!

Az elnézéseteket kérem, hogy majd egy hónap elteltével írok, és hogy hozom a következő történetet.
De az elmúlt egy hónap, mint ahogyan az előtte lévők, úgy ez sem volt teljes és felhőtlenül boldogságban telő.
Sok minden történt, főként szomorú, és fájdalmas korszak. Viszont tudom, hogy most már a saját életemet kell elkezdeni és élni úgy, ahogy akarom, és ahogyan lehet.
Ebben és ehhez, persze az írás is beleszámít. Nem terveztem abbahagyni, csak kellett még egy kis idő, hogy újra összetudjam szedni magam és, hogy újra beletudjam vetni magam az írásba.

Most a Sodorjon c. sorozat, második részének a tartalmát hoztam el nektek, bár lehet, hogy néhányotoknak nem lesz újdonság, hiszen az oldalon már fel van tüntetve, hogy miről szól. De azért, mégiscsak úgy éreztem helyének valónak, ha bejegyzésben is hoznám, mely után a következőben az első részét is olvashatjátok!
Remélem, hogy Mia és Mark történetét is szeretni fogjátok, és hogy velük és velem tartotok a későbbiekben is! :)

Dora Sullivan





Mia Brighton nem akarta, hogy bármi köze is legyen bátyja munkatársához, egyben a legjobb barátjához. "Egyszer engedett a vágyainak, de soha többet!" - hajtogatta magában, mindannyiszor amikor egy légtérbe kerültek. De a férfi másképp tervezte. Ő igenis akarta, hogy közük legyen egymáshoz, ezért minden egyes adandó alkalmat kihasznál, amit csak lehet...
"- Tudom, hogy neked most épp kapóra jött ez az üldözés, de én akkor sem fogok újra a karjaidba borulni! - próbált ellenállást tanúsítani a lány, de a férfi ismerte őt, és saját magát is. Így nem foglalkozva a lány tiltakozásával, két oldalról megragadva a karjait a feje fölé kulcsolta, majd az ajkaihoz közeledett.
- Nem is sejted, hogy mennyire! De mire ennek az egésznek vége lesz, bebizonyítom neked, hogy mi egymásnak lettünk teremtve! - lehelte Mark, Mia ajkába, amelyeket pillanatokon belül be is tapasztott a sajátjával, szenvedélyesen és vadul..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése